Samen altijd warmer

Op 24 juni kwam het bericht dat De Warmste Week in 2020 met een nieuwe aanpak van start gaat: “Dit jaar is het niet je geld, maar net jij die telt”. Een mooie slogan, maar dat betekent ook dat De Warmste Week dit jaar geen geld meer inzamelt om de vele organisaties die zich iedere dag voor allerlei goede doelen inzetten te ondersteunen.
De campagne zegt te willen verder surfen op de solidariteitsgolf die door de coronacrisis is ontstaan. Maar net nu blijken vzw’s meer dan ooit geld nodig te hebben om te blijven doen wat ze doen.

Een aantal Leuvenaars, waaronder Luc Deneffe, directeur van De Wissel, en Mario Vanhaeren van Oostrem vzw sloegen daarom de handen in elkaar om een alternatief te bedenken. En zo ontstond ‘Samen Altijd Warmer’, een initiatief waarbij burgers, organisaties, instellingen, bedrijven in de omgeving van Leuven, fondsen blijven verzamelen voor goede doelen in een sfeer van brede en warme solidariteit. Ook CAW Oost-Brabant werkt mee aan dit initiatief.

In slechts enkele dagen tijd kreeg het initiatief steun van meer bijna 500 sympathisanten. En dat mogen er nog veel meer zijn!

Wie mee wil denken en doen, kan een bericht sturen naar samenaltijdwarmer@gmail.com met de boodschap ‘Ik doe mee’ en de vermelding van je voornaam, familienaam en eventueel de naam van je organisatie. Eind augustus wordt iedereen uitgenodigd voor een startbijeenkomst. Meer info vind je hier.

Niet twijfelen, doen!

Blijf op de hoogte

In CAW Oost-Brabant werken we elke dag aan een samenleving waarin iedereen zijn plek kan en mag vinden. We willen u daar graag over vertellen en bij betrekken.