Dankjewel! Deze zomer rijden we rond in onze nieuwe minibus!

Vier wielen (gerealiseerd project)

Dankjewel voor onze minibus!

Dank zij al jullie gulle giften spaarden we 15.000 euro bijeen en kochten we onlangs een ‘nieuw’ tweedhands minibusje, net voor het oude definitief de geest gaf.

We willen iedereen die ons steunde hiervoor welgemeend bedanken!

Hierbij een heel bijzonder woord van dank aan de Zonta club en de Soroptimist club Leuven voor hun schenkingen, ook aan Sebastiaan voor zijn prachtige benefiet-initiatief, en aan zaakvoerder Rudi van auto’s Marc voor zijn ondersteuning en financiële tussenkomst bij de aanschaf van ons nieuw busje.

Dank zij jullie kunnen we zoveel mensen weer nieuwe kansen geven.

Wie na een moeilijke periode zijn leven terug op gang wil trekken, werk wil zoeken, een opleiding wil volgen, in een eigen stek wil gaan wonen, staat vaak voor het probleem niet over eigen vervoer te beschikken. Openbaar vervoer is duur en brengt je lang niet altijd waar je moet zijn. Soms ben je gewoon te bang om alleen buiten te komen… Soms moet je wel je huis uit, omdat je eruit wordt gezet en dan wil je de weinige spullen die je hebt ook met je meenemen, maar hoe doe je dat zonder vervoer…

Met onze minibus kunnen we die mensen letterlijk en figuurlijk weer op weg helpen. Onze hartelijke dank om dit mee met ons te realiseren!

overhandiging van de sleutel van onze minibus