Dankjewel! Jullie schonken 10 jongeren de kans om jeugdadviseur te worden.

Vrienden helpen vrienden (gerealiseerd project)

Dankjewel voor de kansen die jullie onze jongeren geven!

Dank zij jullie bijdragen kunnen wij aan 10 jongeren een jaar vorming tot jeugdadviseur aanbieden!

Hierbij een bijzonder woord van dank aan Kiwanis Tienen Hageland en aan de Stichting Geef elk kind een kans op groei. Wij zijn heel dankbaar voor jullie giften. Hierdoor kunnen we ons project ook in de regio Tienen verder uitbouwen!

Wanneer jongeren ergens mee zitten, zoeken ze vaak raad of troost bij vrienden. Ruzie met hun lief of beste vriendin, problemen op school, willen weggaan van huis, de drang om zichzelf te verwonden… Maar wat als die vrienden het ook niet meer weten? Met de cursus Jeugdadviseurs ondersteunt het JAC elk jaar een groep jongeren tussen 15 en 25 jaar, zodat zij hun vrienden beter kunnen helpen. De opleiding wil de drempels naar de jeugdhulpverlening verlagen, jongeren ondersteunen in hun omgeving en zo ook een vinger aan de pols houden van wat leeft.

Jullie schonken 2500 euro waarmee wij 10 jongeren de opleiding tot jeugdadviseur gratis kunnen aanbieden. 10 jongeren krijgen zo de kans om hun vrienden beter te helpen, hun talenten te ontwikkelen, en om de weg naar de jeugdhulpverlening kleiner te maken voor wie dit zoekt.

Dank om hen die kans te geven!