Allemaal vrijwilligers met een groot hart voor de vele mensen die elke dag komen aankloppen bij het CAW.

Word vrijwilliger

CAW Oost-Brabant kiest bewust voor werken met vrijwilligers. Ze zijn met bijna evenveel als onze vaste medewerkers. Want wij zijn er van overtuigd dat de samenleving een plek is waar mensen zich thuis voelen als ze zich betrokken voelen bij wat leeft in hun omgeving: een buur die een duwtje in de rug kan gebruiken, de vrouw in de straat die vaak alleen is, hetĀ gezin dat net nieuw is in de wijk en nog niemand kent.

Vrijwilligers zijn voor ons van onschatbare waarde: studenten, actieve gepensioneerden, professionelen die in hun vrije tijd anderen willen helpen. Sommigen draaien al jaren mee en zijn onmisbaar in de dagelijkse werking, anderen engageren zich voor een bepaalde periode, of werken mee aan een project.

Je vindt ze overal in de organisatie: in het bestuur, in concrete werkingen of achter de schermen. Allemaal vrijwilligers met een groot hart voor de vele mensen die elke dag komen aankloppen bij het CAW, jong en oud.

Wil jij meewerken aan een solidaire samenleving? Wil je je vrije tijd zinvol invullen door je in te zetten voor mensen? Voel je je aangesproken door wat er reilt en zeilt in een CAW?

Word dan vrijwilliger bij CAW Oost-Brabant.