Elk kind een superheld, ook tijdens de Week van het Goede Doel!

De Week van Het Goede Doel viert het einde van haar inzamelactie met meer dan 90 online workshops en optredens voor jong en oud.

Vier mee en schrijf je in voor het Webinar van CAW Oost-Brabant. “Mijn leven als superheld- werken aan veerkracht bij kinderen” op dinsdag 30 maart van 20.30u tot 21.30u. En steun hiermee ons kinderaanbod.

 

Liv Leeman, auteur van het boek: ‘Mijn leven als superheld’ vertelt je tijdens het Webinar waarom elk kind een superheld is, en hoe je als hulpverlener, ouder, begeleider of leerkracht de superkrachten van je kinderen kan laten groeien. Je krijgt theoretische achtergrond rond veerkracht en heel wat praktische tips en methodieken waar jij mee aan de slag kan.

Dit Webinar maakt deel uit van het online festival van de Week van het Goede Doel. Inschrijven is verplicht en kan via de website van weekvanhetgoededoel.be.

Bijdrage

Je kan zelf kiezen of en wat je bijdraagt voor dit Webinar. De opbrengst van jouw schenking gaat naar het kinderaanbod van CAW Oost-Brabant.

Je kan je bijdrage storten op de giftenrekening van CAW Oost-Brabant BE59 7775 9209 2726, met als mededeling ‘jouw naam + WvhGD2021’.
Je ontvangt een week voor de workshop een link om deel te kunnen nemen en eventuele praktische informatie.

Meer info?

Perscontact week van het goede doel: Bart Wolput, 0497060164, bart@giveaday.be
Info Webinar CAW Oost-Brabant: Liv Leeman, Liv.leeman@cawoostbrabant.be
Solidaire projecten CAW Oost-Brabant: Greet Monstrey, 0494589368, Greet.monstrey@cawoostbrabant.be