De Warmste Week komt eraan!

En nu?

Hoe zit dat met die acties?

Kunnen we nog geldinzamelingen organiseren voor goede doelen?

 Ahja! Natuurlijk wel!

 Alleen gaat dat dan niet meer via de Warmste Week.

Wat kan je wel nog doen?

Zelf een actie organiseren natuurlijk!

Eentje waarmee je geld inzamelt voor een van de projecten van CAW Oost-Brabant. Projecten die ondersteuning bieden voor erg kwetsbare mensen die in de gewone hulpverlening vaak uit de boot vallen.

Hoe kan je dat doen?

Wij hebben een massa ideeën voor dingen die jij kan doen of verkopen, en waarvan je de opbrengst kan schenken aan mensen die in armoede leven!

En dat is niet alleen leuk om te doen, het geeft je ook echt een heel goed gevoel!

  • Kook je graag? Organiseer dan een take-away spaghettislag of cupcakefeest!
  • Ben je creatief? Schrijf je gedichten? Teken je graag? Doe dat dan eens met textielstift op een T-shirt of een kussensloop.
    Maak je liever zelf kralen of oorringen? Maak je raam- muur-of stoepschilderingen? Gegarandeerd zijn er mensen die houden van jou en bij wie je je kunsten kwijt kan!
  • Vertel je graag verhalen? Maak een verhalenmenukaart en laat mensen kiezen wat ze van je willen horen. Op een bankje in een park of terwijl ze zitten te wachten op hun trein of bus. Of wanneer ze op een terras zitten te aperitieven (spreek dan ook even de restauranthouder hierover aan, misschien wil hij jou wel ‘promoten’ bij z’n klanten).
  • Houd je van Marie Kondo? Organiseer een garageverkoop met je overschot aan spullen, ten voordele van een van onze projecten.
  • Eerder van het sportieve type? Organiseer een wandeling of een (marathon)loop. Of combineer je talenten en maak er een kruiden-, sprookjes- sterren- of muziek-wandeling van. Of ga een hele maand te voet naar school of je werk, en laat je sponsoren.
  • Heb je energie te over en ben je ook een beetje handig? Bied je aan als poetshulp-, grasmaaier-, klusser- of autowasser-van-de-dag bij je buren.

Schenk je opbrengst van je acties aan een van onze projecten. Dan gaat het rechtstreeks naar die mensen die dat het hardst nodig hebben.

Ben je van plan een actie te organiseren? Neem dan zeker contact op met ons. Zo kunnen we je ondersteunen waar nodig en voorzien van een bewijs dat jouw actie onze organisatie ten goede komt!

Wissel je graag even van warme gedachten?

Neem dan contact op met Greet Monstrey, onze verantwoordelijke fondsenwerving, via 0494 58 93 68 of greet.monstrey@cawoostbrabant.be.

 

 

Blijf op de hoogte

In CAW Oost-Brabant werken we elke dag aan een samenleving waarin iedereen zijn plek kan en mag vinden. We willen u daar graag over vertellen en bij betrekken.