Bedankt voor uw steun in 2016!

Bedankt!

Samen kunnen we meer. Daar geloven wij rotsvast in. Net als u. Dat konden wij afleiden uit de steun die we van u mochten ontvangen het voorbije jaar.

Dank voor uw bijdrage aan onze projecten. Dank voor uw solidariteit met mensen die het niet gemakkelijk hebben in het leven. Dank voor uw inzet, uw medewerking, uw aanmoediging.

17 nieuwe jeugdadviseurs kregen hun diploma, na het volgen van de opleiding tot jeugdadviseur. 17 jongeren die andere jongeren beter kunnen ondersteunen in hun zoeken in moeilijke momenten. Dank zij jullie schenking.

Abir, het dochtertje van Fatima kon samen met haar mama gratis in het Vluchthuis verblijven. Ze kregen er alle zorgen en begeleiding die ze nodig hadden na maandenlang familiaal geweld. Dank zij jullie giften.

De kinderen in de Bezoekruimte hebben een mooi vooruitzicht dankzij het knappe ontwerp voor de nieuwe tuin. We hebben nog vrijwilligers nodig om het uit te werken, maar hopelijk kunnen ze deze zomer samen met hun ouders ook weer buiten spelen. Dank zij jullie inbreng.

Dit alles is niet niks!

Dank daarvoor. We willen verder met u. Samen zoeken waar en hoe we ├ęcht het verschil kunnen maken.

Laat uzelf en ook anderen inspireren door onze artikels in de CAW Inzicht en door de projecten op deze website. Verhalen van mensen die dank zij uw hulp nieuwe kansen krijgen in het leven.

Samen kunnen we meer en beter zorgen voor elkaar.