Geef eens een lichtje cadeau!

In het kader van Music for Life (vanaf oktober tot en met december 2018) verkopen wij “licht” t.v.v. vrouwen op de vlucht voor geweld.

Zo’n lichtje is in feite een papieren lichtzakje waar je een kaarsje kan in zetten waardoor het een sfeervol, warm licht geeft. Dat lichtzakje zit in een mooie geschenkkaart met omslag verpakt. Je kan er dus nog een persoonlijke wens aan toevoegen voor diegene aan wie je je lichtje schenkt. De kostprijs is 5 euro per stuk, de opbrengst van de verkoop gaat volledig naar het Vluchthuis van CAW Oost-Brabant.

Geef toe. Het is een mooie manier om te zeggen dat je om iemand geeft door hem of haar een lichtje te schenken. Licht betekent blijdschap, troost en hoop. Ook voor vrouwen die op de vlucht zijn voor geweld. Elk lichtje draagt bij aan hun veilige opvang in het Vluchthuis. Dat staat ook zo op de achterkant van de wenskaart vermeld.

  • Wil je zelf een verkoopactie opzetten in het kader van Music for Life t.v.v. ons Vluchthuis?
    Neem dan contact met Greet Monstrey op 016 21 01 66 of via greet.monstrey@cawoostbrabant.be. Dan kijken we hoe we dit concreet kunnen maken.
  • Wil je zelf zo’n lichtje(s) kopen?
    Spring dan eens binnen in een van onze onthaalpunten in Leuven, Tienen, Diest of Aarschot. Of kom langs in onze tweedehandswinkel De Kapstok!

We zien jou graag komen!